søndag den 24. juli 2011

Vandskade og hvad deraf følger...

I påsken 2010 opdagede vi en kæmpe vandskade i vores pulterkammer i kælderen - naturligvis onsdag aften, hvor VVS er futtet i sommerhus hele bundtet.
Nå, men kælderen blev tømt for gods og fugt, rørene fornyet til plastik (som ikke kan tære li'som jern). Og så fulgte en periode med oprydning og udsmidning.
Den gode nyhed var, at jeg pludselig fik samling og styr på alt mit garn, strikkepinde osv.
Af bomuldsrester begyndte jeg et projekt oldemortæppe i pastelfarver. Jeg måtte dog snart købe supplerende garnnøgler - ja, det udviklede sig til en jagt efter de rette. Jeg fandt ud af at Coop's økologiske bomuldsgarn var godt og billigt materiale, da det kom på tilbud.
 Der skulle en djævelsk masse lapper til, så jeg lavede skema over farvekombinationer osv. Jeg hæklede til den bitre ende. Ja bortset fra at der var 996 af dem!


Alle lapper blev omhyggeligt lagt op i rækker og kolonner - lige til at sy sammen. Her fik jeg en del hjælp af yngste Ib (alias My), som lagde sig midt i det hele.


Det hele endte dog godt - tæppet ligger i dag i vores gæsteværelse "Rosenkammeret", som blev renoveret samtidig med pulterkammeret.

1 kommentar:

  1. Og tænk, det har jeg fået lov til at se i virkeligheden :) det er SÅ smukt!

    SvarSlet