mandag den 17. juni 2013

Sommerkultur og fotoleg

En kær veninde var på ferie en lille uges tid. Selvfølgelig fik vi strikket lidt....
Men vi nu så kulturelle, og det er rigtig godt ind imellem.
Første dag KunstCenter SilkeborgBad, her den karakteristiske skulptur som bevidst er totalt utæt og sprøjter vand ud af talløse huller.
En af udstillingerne, der  vises for tiden er "Landet ud af skabet" - her ret så konkret, en tidligere østtysk kunstner står bag værket, han mindes nok, hvad der skete, da Berlinmuren faldt.
En anden af udstillingerne for tiden er "Hjem", artbooks af nordiske kunstnere. Her har en islandsk kunstner skåret et Islandskort i mange lag og størrelser. Sjov virkning.

Næste dag gik turen til Den gamle By, et sted jeg ynder meget at komme. Fine bygninger og miljøer, også et godt sted at tegne.


Som det ses, købte jeg også en forgænger til min iPad, som den jeg brugte i 1957, da skriveindlæringen satte ind.

Næste dag igen var vi nået til ARoS.


De to første billede er fra den afgående direktørs afgangsudstilling "7 9 13".
Nederst et kig i Regnbuen, faktisk min første tur i den, trods det at jeg er medlem af ARoS og bor 5-7 minutter derfra.

Grundlovsdag sejlede vi forbi og gik senere noget af turen ved "Sculpture By The Sea 2013". Fantastisk vejr og menneskemylder. Det glæder mig, at så mange tager turen. Jeg tænker af og til, at en del af gæsterne her måske ikke lige normalt gider kunst. Her er det mere nærværende. Selv om ikke alt er lige spændende.

 I det fjerne ses Flaskeposten...


SÅ mange indtryk: torsdag blev strikkedag og spisning på Vankoch

Siden har jeg hygget mig en del med min nye app på iPad'en: SuperPhoto

1 kommentar:

  1. dejligt at kombinere en ferie, med strik og kultur. Har også netop set sculpture by the see Skønt med alle de mange mere eller mindre kunstfærdige skulpturer og hvor er det dejligt at der er så mange der gider tage ud og se det. Jeg kombinerede besøget med familiesamvær og shopping- heller ikke dårligt :-)

    SvarSlet