torsdag den 10. oktober 2013

Fanø På Pinde Og Nåle

Nøj, hvor vi havde ventet længe!
Og forberedt os. Og glædet os!

Fanø Strikkefestival 20.-22. september

10 strikkeglade kvinder med tilknytning til strikkefællesskabet "På pinde og nåle" drog i næsten samlet trop til Fanø.

Vejret var rigtig pænt og vi boede i to lejligheder i Fanø Bad. En lille detalje var, at den ene lejlighed var møgbeskidt, servicen under lavmål.... Men erstatning er nu på vej.

Ingen af os havde meldt os til workshops - vi synes der er gået noget pengemaskine i skidtet: køb af badge for blot at besøge garnindkøbssteder. Det er nu at stramme den rigeligt.
To deltog i Christine Feldthaus' peptalk fredag aften, de morede sig vist fint.
Ellers stod fredag på god mad og drikke, strikning, stikning og atter strikning. Afbrudt af en del snak og grin.

Lørdag drog vi øen rundt og besøgte udstillinger og butikker. Og nogle af os fik vist også slidt på både dankort og kontanter.
Personligt kunne jeg fint klare mig uden indkøb. Ihukommende alle mine gode investeringer hen over sommeren. Dog havde jeg en lille krise, da jeg havde fingrene i noget lækkert moskusuld...
overalt myldrede det med strikkeglade mennesker.
Mange valgte som jeg selv at strikke i det offentlige rum, mens man nu alligevel var nødt til at hvile benene lidt en gang imellem. Buttercup i Samarkand (uld og silke).
På et tidspunkt kom denne smukke frakke forbi - en "afledning" af en Christel Seyfarth-ting. Jeg kan faktisk bedre lide afledningen!
Ellers var der jo også inspiration at hente

Jeg havde vist lidt håbet at møde strikkebekendte og bloggere..... men kan også se, hvor svært det kan være med så "overbefolket" en ø!

Strikkefestival igen?
Jo. Men måske laver vi vores egen 10-personers. I et stort sommerhus ved Vesterhavet. Nær nogle skønne garnforhandlere...


1 kommentar:

  1. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    SvarSlet