torsdag den 11. april 2013

Hvor heldig kan man være!

Rengøring efter håndværkere overstået. Endelig kom de sidste nye vinduer i. Og hurra for det. Dejligt at vide, at varmeregningen nok falder, udluftningsmulighederne bliver bedre og ikke mindst: udseendet (husets, altså)! Ih, hvor det hjalp.

I skrivende stund sidder jeg og venter på Postmand Per. Han kommer medplus 4 mere. Købt på Amazon.uk. Ja, ved I hvad! Det er jo så rasendes billigt, ikk'?
Ja, desværre kan du nok ikke lige klikke og kigge i dem.

Og i aften skal jeg til oste- og strikkeafslutning hos en medkursist på FO-strikkeholdet. Sæsonen er slut. Men vi begynder igen til efteråret. Dejligt.
Egentlig skulle vi have været i Garnhimlen alias www.garnudsalg.dk, men det må vente til Kenneth Weller har vendt uld-kaos til uld-kosmos efter weekendens gode tilbud.

Flere har det som jeg, det er hyggeligt at strikke sammen, så nu har jeg lige oprettet et strikkefællesskab mere.

Det nye fællesskab hedder "Strik til ønsket højde", da det vist nærmest var vores dejlige lærers mantra (og ind imellem vores redning), når vi skulle lave strikkeprøver.

Det nu et år gamle strikkefælleskab hedder "På pinde og nåle".

Gæt lige, hvor hyggeligt det er! Strik, hækling, erfaringsudveksling og sidemandsoplæring, kaffe, te, snak, grin og fælles arrangementer. Og af og til syndige kalorier... Til september er mange af os at finde på Fanø til strikkefestivalen.
Måske du også er at finde dér?


3 kommentarer:

 1. Den ser godt nok spændende ud, bogen.
  Jo jeg regner da helt sikkert med at jeg kikker over på Fanø.
  Jeg bor i Esbjerg så det er jo bare lige ned til færgen .. ;o)
  Det bliver dog nok kun om lørdagen og "bare" med på en kikker ...

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at være gode køb. Jeg har også købt strikkebøger, som man ikke kan få i DK på Amazon.Uk. Og du har ret, de er rasende billige :-) Og det lyder dejligt med strikkefællesskaber. Der er vist desværre ikke nogle lige i min omegn.

  SvarSlet
 3. Det er nemt, at lade sig friste på amazon - lækre bøger du har bestilt. Hyggligt med strikkefællesskaber og samværd med ligestillede :)

  SvarSlet